fredag 10 april 2009

Fredag 10/3 -09

Kom fram i Skövde kring 9.30 imorse, där ja möttes av syster på tågstation. Tågresan gick väldigt bra, förutom de med snuskgubbarna, men de må väl vara. Första rutten i Sälj Aset Använd Bena:en var till Gurkas kuses (tro de va så) lägenhet för att mata hennes kissekatt :) Var en oerhört fin lägenhet :O där emot va låset till toan helt cepe -.- Sedan bar de av till systers och gurkas lägenhet. Är väl fint här också, lite ostädat, MEN nu ska ja inte vara negativ :} blev att sitta vid tvn en stund, sen när gurka hade spela sin omgång i wow så blev de gh :) de gick förbannat bra! Helvetet också.
Innan jag och syster skull på "maxi köpcentret" svängde vi om på biltema :) skull kolla om ja hitta nå kul, men icket. Eller jo, ja hitta åt hennes och gurkas kompis Flöjt som körde hans dodge som ja blev lagomt kåwt på, sen va ja ju tvungen att ta kort på den också, men bilder kommer upp senare. Tror även att ja såg en skymt av en Bel air, men som sagt kan jag ha vart ute och cykla ordentligt!! xD Varmt har vi också haft idag, upp mot 18 grader. Fy fan säger jag bara!
Hitta mig en rutig skjorta på gina (om ja minns rätt) som ja blev lagomt sugen på köpa. Har "letat" så länge efter en, men ja få väl se hur de bli med de. Sedan fanns de annat smått och gott att se på i de andra affärerna, osv osv.... Sen blev de in på Ica maxi och handla lite fika, sen donkan på drive in för å köpa kaffe, sen hem och fika innan resan till gurkas mamma.
Där blev de middag och en massa prat, blev oerhört trött och ville bara hem och sova x)
I morgon kommer tydligen gurkas bror hit, så ja ska va beredd på bli mobbad :P för norrlänningar pratar ju tamme tusan int svenska enligt han :P men enligt jag så pratar vi mer svenska än någon annan i detta avlånga land :P

Tjingeling!

Inga kommentarer: